Skönhetssalong Östermalm Stockholm 

Välkommen Golden Sabias, skönhetssalong på Östermalm i Stockholm. Vi erbjuder olika behandlingar för att ta hand om din skönhet och välbefinnande.  Vi har ansiktsbehandlingar till professionell manikyr och Medicinsk fotvård. Oavsett om du söker efter avkoppling eller förnyelse, strävar vi efter att skapa en lyxig och personlig upplevelse för varje besök. Välkommen till en värld av skönhet där varje behandling är en stund av njutning och omsorg.

Våra olika behandlingar

Medicinsk fotvård

.Medicinsk fotvård utförs av Camilla Halin. Har arbetat 30 år i branschen, först som hudterapeut och sedan som Medicinsk Fotterapeut. Är utbildad på Beauty Therapist School samt Axelsons Gymnastiska Institut. Medlem i Sveriges Fotterapeuter

För bokning ring/smsa: 070-839 67 84
Email: weegars.fotvård@gmail.com

PRISLISTA:
MEDICINSK FOTVÅRD  60min  690:-
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter slipas, rensas och klipps naglarna, vid problem med nageltrång, kartnaglar åtgärdas det. Sedan behandlas förhårdnader, liktornar, hudsprickor, vårtor, svamp och psoriasis. Behandlingen avslutas med en behaglig fotmassage.

DELBEHANDLING MEDICINSK FOTVÅRD 25min 390:-
Innebär att man behandlar antingen naglar eller hudbesvär. 

 

 

Hudvård & skönhetsvård

Alla behandlingar utförs av  Gisela Philipson, cidescodiplomerad hudterapeut med lång erfarenhet.

Gisela har även arbetat som lärare och utbildat både hud- och fotterapeuter. Vi  skräddarsyr

alla behandlingar och använder produkter anpassade för just Din hudtyp.

Vi jobbar med Dermalogica, Clinicare och Transderma som behandlingsprodukter.

Läs mer om hudvård och ansiksbehandlingar

Nagelvård hos Jannika Röding 

Något av det första vi ser hos andra människor är ögonen – och händerna! Välvårdade och vackra händer är en estetisk fröjd, och ett värdigt tack till deras dagliga arbete. Med +35 års erfarenhet som nagelterapeut, kan jag händer. Jag kan forma och stärka vackra naglar, och jag kan – tyvärr – det mesta om de sjukdomar som ibland drabbar naglarna.
Jag kan material och den kemi som uppstår mellan dina naglar och materialet, vilket ofta är olika från person till person.

Jag erbjuder allt från manikyr till nagelförstärkningar, alltid med ditt specifika behov i fokus. Hos mig erbjuds du bara kvalitetsmaterial och mitt arbete utförs för att ge ett naturligt, vackert resultat. Förhoppningsvis får vi dessutom en trevlig stund under behandlingen.

Boka nagelvård gör du på SMS till: 070 489 7598.
Du hittar min prislista här. Läs gärna mer på min hemsida

Läs mer om våra nagelbehandlingar  

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se