Våren närmar sig med snabba steg och med den kommer längtan efter ett fräscht utseende och en strålande hud. Sommaren är runt hörnet och det är dags att börja förbereda sig för solens varma strålar och uteserveringar. Men hur kan du enkelt få den perfekta solbrännan utan att behöva spendera timmar i solen?

Här kommer räddningen – Tanrevel Spray Brus! Den revolutionerande solbrännesprayen som ger dig en jämn och naturlig solbränna utan att behöva utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Med Tanrevel kan du enkelt skapa den perfekta solkyssta looken på bara några minuter.

Så förbereder du dig inför din solbränna

Här är en steg-för-steg-guide för att använda Tanrevel i ansiktet:

  1. Förbered huden: Innan du applicerar Tanrevel, se till att din hud är ren och torr. Ta bort eventuellt smink eller hudvårdsprodukter från ansiktet och se till att det inte finns några rester kvar. Några dagar peela gärna huden med
    Glow Peel Pads.
  2. Skaka flaskan: Skaka Tanrevel-flaskan ordentligt för att blanda formulan jämnt och säkerställa en jämn spridning av solbrännan.
  3. Applicera skyddande kräm: För att undvika att färgen fastnar på torra områden eller fläckar, applicera en tunn lager av återfuktande kräm på ansiktet. Detta kommer att hjälpa till att skapa en jämn bas för solbrännan.
  4. Spraya jämnt: Håll Tanrevel-flaskan ungefär 20-30 centimeter från ansiktet och spraya sedan en jämn och tunn dimma över huden. Undvik att spraya för mycket på ett och samma ställe för att undvika ojämn färg.
  5. Undvik ögonområdet: Var noga med att undvika att spraya Tanrevel direkt på ögonen eller runt ögonbrynen. Använd istället en fuktig bomullstuss för att försiktigt torka bort eventuellt överskott av färg från dessa områden.
  6. Låt torka: Efter att du har applicerat solbrännan, låt den torka helt innan du applicerar någon annan hudvårdsprodukt eller smink. Det kan ta några minuter för färgen att torka helt och utvecklas.
  7. Undvik att tvätta ansiktet: Undvik att tvätta ansiktet eller applicera några andra hudvårdsprodukter under de närmaste timmarna efter appliceringen av Tanrevel för att säkerställa att färgen får tid att utvecklas ordentligt.
  8. Underhåll din solbränna: För att behålla och förlänga din solbränna, undvik att använda starka ansiktsskrubb eller rengöringsprodukter som kan avlägsna färgen. Applicera också en återfuktande kräm regelbundet för att bibehålla hudens mjukhet och lyster.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt och effektivt använda Tanrevel för att uppnå en solkysst och naturlig solbränna i ditt ansikte. Så varför vänta? Ta steget mot en strålande vår och sommar med Tanrevel Spray Brus – din nyckel till en perfekt solbränna utan bekymmer! Köp Tanrevel hos oss på Golden Sabai på Nybrogatan 75 i Stockholm.