Duo massage Östermalm Stockholm

Välkommen till Duo massage på Östermalm hos Golden Sabai. Duo massage med Thaimassage är en exklusiv och avkopplande upplevelse för två.

sportmassage

Duo massage 

Under er duo massage på Östermalm har ni möjlighet att välja mellan flera olika massage alternativ, inklusive traditionell thaimassage, oljemassage och aromamassage. Våra erfarna massörer, med över 10 års erfarenhet. Våra massörer kommer att skräddarsy varje session för att säkerställa att ni upplever den ultimata avslappningen och välbefinnandet. Med deras gedigna erfarenhet kan ni vara säkra på att ni är i trygga händer under er duo massage på Östermalm.

Vi på Golden Sabai ett behandlingsrum för duo-behandlingar där ni kan få massage sida vid sida. Perfekt för er som vill gå på massage för två. Ett underbart sätt att umgås på, eller ge bort som present!

 

 

Fördelar med Duo massage med Thaimassage

 • Djup avslappning
  Duo massage med thaimassage använder tekniker som frigör spänningar i musklerna, vilket ger en djup avslappning för både kropp och sinne.

   

 • Ökad intimitet
  Att dela en sådan avslappnande stund med din partner stärker ert band och ökar den känslomässiga intimiteten.

   

 • Gemensam upplevelse
  Detta är en perfekt aktivitet för par att göra tillsammans och skapa minnen som varar.

Duo massage är uppskattad present

Köp en upplevelse till någon som den inte kommer glömma i första taget. Vi säljer även presentkort i vår salong och förvarar dina klippkort åt dig!

 

Herbal Compress Ball för kroppen

Boka er Duo massage

Våra massörer har över 10 års erfarenhet inom olika former av massagebehandlingar. Vårt utbud inkluderar, Thaimassage, Oljemassage, Duo massage och Aromamassage. Allt detta erbjuds i våra nyrenoverade och fräscha lokaler, centralt belägna mitt på Östermalm.

 

Välj mellan  55 minuter och 85 minuter.

 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se