Är du i behov av avkoppling och återhämtning för kropp och sinne? Nu finns det ännu enklare sätt att ta hand om din hälsa – med ePassi massage. Genom att använda dina friskvårdspengar kan du boka massagebehandlingar och ta emot professionell vård utan att belasta plånboken.

Vad är ePassi?

För de som är nya på detta område är ePassi en digital plattform som erbjuder en smidig och flexibel lösning för hantering av friskvårdskostnader. Med ePassi kan du använda dina friskvårdspengar för att betala för en rad olika hälsotjänster, inklusive massage.

Varför välja massage via ePassi?

Att boka massage genom ePassi har många fördelar. För det första ger det dig möjlighet att använda dina friskvårdspengar för att investera i din hälsa. Detta innebär att du kan njuta av massagebehandlingar regelbundet utan att behöva bekymra dig för kostnaden.

För det andra erbjuder ePassi ett brett utbud av massörer och terapeuter att välja mellan. Oavsett om du föredrar klassisk svensk massage, djupvävnadsmassage eller någon annan typ av behandling, finns det garanterat en massör som passar just dina behov och önskemål.

Hur fungerar det?

  1. Att boka massage via ePassi är enkelt och smidigt. Allt du behöver göra är att logga in på din ePassi-app eller webbplats.
  2. söka efter Golden Sabai och massagebehandlingar och välja den massör och tid som passar dig bäst. När du har bokat din behandling drar ePassi automatiskt kostnaden från dina tillgängliga friskvårdspengar, vilket gör betalningen till en barnlek.
  3. Njut

Ta hand om din hälsa idag

Så varför vänta? Ta hand om din hälsa och välmående idag genom att använda ePassi för att boka massagebehandlingar. Med dina friskvårdspengar kan du investera i din hälsa och njuta av alla fördelar med regelbunden massage. Boka din nästa behandling redan idag och känn skillnaden själv!


Vi hoppas att detta inlägg ger läsarna användbar information om fördelarna med att använda ePassi för att boka massagebehandlingar.

Se alla våra Thaibehandlingar Boka enkelt din massage via Bokadirekt