Fransar och bryn Östermalm Stockholm

Välkommen till Golden Sabai skönhetssalong där Vi erbjuder frans- och bryn färgning och plockning av bryn på Nybrogatan 75, Östermalm. Boka enkelt via Bokadirekt eller ring: 08-663 73 87

sportmassage

Frans och brynfärgning

Våra professionella behandlingar inkluderar noggrann färgning av fransar och bryn, samt skonsam plockning eller vaxning för att ge dina ögon en fantastisk kontur.

Med våra skräddarsydda behandlingar kan du glömma problemet med att få mörka ringar under ögonen när du badar. Istället kommer du att kunna njuta av vattnet och poolen utan att oroa dig för att sminket ska smetas ut. Våra frans- och bryn färgningar ger dig en naturlig och varaktig look som framhäver dina ögon och ger dem det perfekta uttrycket.

Så varför inte unna dig själv den lyxiga känslan av vackert färgade fransar och bryn? Boka din tid hos oss och upplev skillnaden – dina ögon kommer att tacka dig!

 

 

Plockning av ögonbryn

Ögonbrynen ramar in ögonen och ansiktet som helhet. Genom att ha snygga och välvårdade ögonbryn kan du förbättra ditt utseende avsevärt. Vi kan plocka dina ögonbryn i samband med brynfärgning. Resultatet av plockning varierar beroende på din hårväxt och metod, men det kan hålla i flera veckor.

Boka din byn och fransbehandling

 

 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se