Massage friskvård Stockholm

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag på Massage. Välj en summa eller ange en specifik behandling. Köps i vår butik på Nybrogatan 75 i Stockholm! 

sportmassage

Massage friskvård

Nyttja din friskvård på massage hos oss på Golden Sabai och upplev avkoppling genom massage. Njut av våra behandlingar och främja din hälsa med hjälp av ditt friskvårdsbidrag. Vi erbjuder en avslappnande atmosfär och kvalitativa massagebehandlingar som kan bidra till att minska stress och främja ditt övergripande välbefinnande.

 

Så köper du massage med friskvård

Besök vår salong på Nybrogatan 75 i Stockholm och köp ett förmånligt massage eller klippkort. Vi förvarar det åt dig så  att du aldrig tappar bort ditt klippkort.

Giltiga i 1,5 år.


 

 

sportmassage

Friskvårdsvårdsbidraget

Friskvårdsbidraget är en förmån som erbjuds av många arbetsgivare för att främja sina anställdas hälsa och välbefinnande. Det är vanligt förekommande inom olika branscher och syftar till att uppmuntra till regelbunden fysisk aktivitet och andra hälsofrämjande aktiviteter.

På Golden Sabai, en verksamhet som erbjuder massage och friskvårdstjänster, är vi väl medvetna om vikten av friskvårdsbidraget för att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. 

Får man använda friskvårdsbidrag till massage?

Om du väljer att använda ditt friskvårdsbidrag för en aktivitet som inte inkluderar fysisk motion, såsom massage, finns det dock en begränsning. Aktiviteten får inte kosta mer än 1 000 kronor per tillfälle för att vara berättigad till friskvårdsbidrag. – Enligt skatteverket.

 

 

 

Priser på presentkort

Klippkort

5 Massagebehandlingar 3150:-
(55 min), Sparar du 475 kr
10 Massagebehandlingar 6255:-
(55 min) Sparar du 995 kr
10 Masssagebehandlingar 8955:-
(85 min) Sparar du 1 295 kr

 Minumum är 200 kr

 

När du väl använder presentkortet kan vi förvara det hos oss så att du aldrig tappar bort ditt massage presentkort!

sportmassage

Vilken massage ingår som friskvård?

Klassisk kroppsmassage:

  • Klassisk massage är en välkänd och effektiv metod som fokuserar på att lösa upp spänningar i musklerna. 

    Thai massage (Thaimassage):

  • Thaimassage är en traditionell form av massage som kombinerar tryck och stretchning för att öka flexibilitet och främja energiflödet i kroppen. Det kan vara en föryngrande upplevelse för både kropp och sinne.

Fotmassage:

  • Fotmassage fokuserar på att stimulera och massera fötterna, vilket kan ha positiva effekter på hela kroppen. Det kan hjälpa till att lindra trötthet, förbättra cirkulationen och ge en avkopplande känsla.

Övrigt, gravidmassage, enklare massagebehandlingar av naprapater, fysioterapeuter och kiropraktorer.

 

 

Herbal Compress Ball för kroppen<br />

Har du friskvårdsbidrag?

Utnyttja din friskvårdsförmån genom att boka en avkopplande massage hos oss på Golden Sabai. Njut av våra behandlingar och främja din hälsa med hjälp av ditt friskvårdsbidrag. Vi skapar en avslappnande atmosfär där du kan uppleva högkvalitativa massagebehandlingar som syftar till att minska stress och främja ditt övergripande välbefinnande. 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se