Medicinsk fotvård Östermalm Stockholm

Hos Golden Sabai erbjuder vi medicinsk fotvård på Östermalm i Stockholm. Medicinsk fotvård är en specialiserad gren inom fotvård som fokuserar på att upprätthålla och återställa hälsa och välbefinnande till fötterna.

sportmassage

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård utförs av Camilla Weegar Halin som har arbetat 30 år i branschen, först som hudterapeut och sedan som medicinsk fotterapeut. Är utbildad på Beauty Therapist School samt Axelsons Gymnastiska Institut. Medlem i Sveriges Fotterapeuter

 

 

Vad är medicinsk fotvård?

 Medicinsk fotvård fokuserar på att behandla och lindra smärta och besvär, som nageltrång, liktornar, nagelsvamp, fotvårtor samt att förebygga eventuella framtida problem som kan uppstå.

 

 

.

FAQ

Här är några vanliga frågor om medicinsk fotvård:

 1.  

  • Vad är skillnaden mellan medicinsk fotvård och pedikyr?
   Medicinsk fotvård fokuserar på att behandla och förebygga medicinska problem medan pedikyr är främst kosmetiskt inriktad.
  • Vilka är de vanligaste fotproblem som kräver medicinsk fotvård?
   Vanliga problem inkluderar  nagelsvamp, liktornar, nageltrång samt psoriasis, reumatiska, diabetesrelaterade problem och skador.
  • Hur kan jag förebygga fotsvamp?
   Undvik att gå barfota i offentliga duschar och noggrann torkning efter dusch, särskilt mellan tårna.
  • Vem bör överväga medicinsk fotvård?
   Alla, oavsett ålder, som har fotrelaterade problem eller som inte kan sköta sina fötter på grund av ryggproblem eller annan funktionsnedsättning.

Prislista

MEDICINSK FOTVÅRD 60 min 690:-

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter slipas, rensas och klipps naglarna, vid problem med nageltrång, kartnaglar åtgärdas det. Sedan behandlas förhårdnader, liktornar, hälsprickor, vårtor, svamp och psoriasis. Behandlingen avslutas med en behaglig fotmassage.

DELBEHANDLING MEDICINSK FOTVÅRD 25min 390:-
Innebär att man behandlar antingen naglar eller hudbesvär.

 

 

 

Boka din medicinsk fotvård

Ring/smsa: 070-839 67 84

Email: weegars.fotvård@gmail.com

 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se