Medicinsk fotvård Östermalm Stockholm

Hos Golden Sabai erbjuder vi medicinsk fotvård på Östermalm i Stockholm. Medicinsk fotvård är en specialiserad gren inom fotvård som fokuserar på att upprätthålla och återställa hälsa och välbefinnande till fötterna.

sportmassage

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård utförs av Camilla Hallin som har arbetat 30 år i branschen, först som hudterapeut och sedan som medicinsk fotterapeut. Är utbildad på Beauty Therapist School samt Axelsons Gymnastiska Institut. Medlem i Sveriges Fotterapeut.

När du tar hand om dina fötter och söker medicinsk fotvård när det behövs, kan du njuta av bättre hälsa och ökad livskvalitet. Medicinsk fotvård handlar också om att förebygga att problemen uppstår över huvud taget. Om du går på regelbundna behandlingar var 6:e till 8:e vecka så får du inte bara mjuka och fina fötter, du minskar även risken att dina fötter drabbas av problem.

 

 

Vad är medicinsk fotvård?

Medicinsk fotvård, även känd som podiatri, är den medicinska specialiteten som ägnar sig åt diagnos, behandling och förebyggande av sjukdomar och åkommor som påverkar fötterna. Det skiljer sig avsevärt från en vanlig pedikyr, som främst handlar om kosmetiska behandlingar. Medicinsk fotvård fokuserar på att behandla och lindra smärta och besvär, samt att förebygga framtida problem. Medicinsk fotvård är mer än att bara fixa till dina nageltrång, liktornar, nagelsvamp, fotvårtor och andra fotproblem när de uppstår.

Medicinsk fotvård handlar också om att förebygga att problemen uppstår över huvud taget. Om du går på regelbundna behandlingar var 6:e till 8:e vecka så får du inte bara mjuka och fina fötter, du minskar även risken att dina fötter drabbas av problem.

 

 

 .

FAQ

Här är några vanliga frågor om medicinsk fotvård:

  • Vad är skillnaden mellan medicinsk fotvård och pedikyr?
   Medicinsk fotvård fokuserar på att behandla och förebygga medicinska problem medan pedikyr är främst kosmetiskt inriktad.
  • Vilka är de vanligaste fotproblem som kräver medicinsk fotvård?
   Vanliga problem inkluderar fotsvamp, nagelsvamp, liktornar, diabetesrelaterade problem och skador.
  • Hur kan jag förebygga fotsvamp?
   Undvik att gå barfota i offentliga duschar och använd antifungal fotpulver.
  • Vem bör överväga medicinsk fotvård?
   Alla, oavsett ålder, kan dra nytta av medicinsk fotvård, särskilt om de upplever fotrelaterade problem.

Prislista

MEDICINSK FOTVÅRD 60 min 660:-

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad, därefter slipas, rensas och klipps naglarna, vid problem med nageltrång, kartnaglar åtgärdas det. Sedan behandlas förhårdnader, liktornar, hälsprickor, vårtor, svamp och psoriasis. Behandlingen avslutas med en behaglig fotmassage.

DELBEHANDLING MEDICINSK FOTVÅRD 25min 360:-
Innebär att man behandlar antingen naglar eller hudbesvär.

 

 

 

Herbal Compress Ball för kroppen

Boka din medicinsk fotvård

Ring/smsa: 070-839 67 84

Email: weegars.fotvård@gmail.com

 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se