MILI COSMETICS

MILI Cosmetics som är skapat av Mika Liias har ägnat sitt liv åt kreativ design, utveckling av skönhetsprodukter alltid några steg före, upptäcka och bana väg för nya trender inom skönhet och design.

Återförsäljare av MILI Cosmetics på Östermalm i Stockholm

Besök vår butik på Nybrogatan 75 och kläm och känn och köp hem dina skönhetsprodukter från MILI Cosmetics.

Veganskt – 100% Clean beuaty – Återviningsbart 

MILI Cosmetics

Mika Liias som en gång i tiden grundade Make Up Store. MILI Cosmetics säger själva det självklara valet om du önskar smink utan silikon, plast och talk och med mindre av palm- och mineraloljor. 

Med sina rötter i Sverige för Mika och hans nyskapande team med sig den tydliga nordiska synen på ren naturlig skönhet in i varumärket. De omfamnar även det nordiska ljuset, som med sitt breda spektrum av färger förenar det enkla och naturliga med det färgstarka och extraordinära.

Ett urval av puder och foundations

CC Dream Cream
En lätt, byggbar färgkorrigerande kräm med vårdande ingredienser. Formulan ger långvarig täckning, korrigering av hudfel och en matt finish. CC Dream Cream är sammetslen och berikad med hudvänliga ingredienser som ger fukt, mjukgör och skyddar huden. En mångsidig färgkorrigerare som intensivt återfuktar och ger en jämn hy.

Setting power
Ett ultrafint löspuder som fixerar makeupen för längre hållbarhet utan att betona linjer eller lägga till textur. Absorberar överskottsolja, minskar glans och suddar effektivt ut fina linjer för en felfri, matt finish.

Duo powder foundation
En produkt som kombinerar puder och foundation i en mjuk, lätt krämig konsistens. Den byggbara formulan är fuktavvisande och ger en slät, mjuk finish utan att krackelera eller lägga sig i fina linjer.

Se får fulla utbud genom att besöka vår butik. Där finner du även hudprodukter, mascaror med mycket mera.

 

MILI Cosmetics mascara prisad av många

Få fylligare, längre och definierade fransar på ett ögonblick med denna vattenfasta mascara. Den kladdfria formulan håller länge och är lätt att applicera, tack vare två vaxer. Den rundade applikatorn är designad för alla fransar och ger synlig längd och volym som varar genom svett, tårar eller regn. Mascara Dreamia ger långvariga resultat.

 

 

MILI Cosmetics läppstift

Ett silkeslent, högpigmenterat läppstift med intensiv färg och långvarig komfort. Den näringsrika formulan ger sammetslena läppar och en mjuk, skir finish som varar länge. Berikad med vitamin E som skyddar mot fria radikaler samt ros- och ängsskumsolja för näring och effektiv fuktlåsning. Ger omedelbar återfuktning och fylligare läppar med levande färg.

 

 

MILI Cosmetics läppglas

Lip Shine Sparkle är ett silkeslent, högpigmenterat läppstift ger intensiv färg och långvarig komfort. Den näringsrika formulan ger sammetslena läppar och en mjuk, skir finish som varar länge. Berikad med vitamin E, ros- och ängsskumsolja för skydd mot fria radikaler, näring och effekt.

 

 

MILI Cosmetics läppennor

En krämig, vattenresistent och högpigmenterad penna med smidig applicering för ett intensivt färgresultat. Den kombinerar precision och färgintensitet utan kladd. Matta formulans ingredienser låser fukt, förlänger hållbarheten och ger mjuka, släta läppar. Ger naturlig definition, struktur och form med maximal komfort och långvarigt resultat.

 

 

 

Besök vår butik på Nybrogatan 75
och finn dina nya favoriter från MILI Cosmetics