Nagelvård Östermalm Stockholm

Välkommen till nagelvård på Östermalm hos Golden Sabai där vi använder oss av. Endast högkvalitativa produkter för att skapa resultat som är både hållbara och vackra. Oavsett om du letar efter en avslappnande manikyr eller professionell vård för specifika nagelproblem, är vi här för att göra din nagelbehandling till något alldeles speciellt.

sportmassage

Jannika Röding har 35 + års erfarenhet av nagelvård

Jag är en nagelterapeut som är en  mästare på att vårda och skapa fantastiska naglar. Min expertis sträcker sig från att forma och stärka naglar till att förstå och behandla olika nagelsjukdomar som ibland kan påverka dem. Jag har en djup förståelse för de material som används och kemin som uppstår mellan dina naglar och materialen och jag anpassar alltid mina tekniker utifrån varje individs unika behov.

Jag erbjuder manikyr, nagelvård till avancerade nagelförstärkningar. Jag fokuserar alltid på att uppfylla dina specifika önskemål och behov. Hos mig hittar du endast material av högsta kvalitet, och jag arbetar noggrant och omsorgsfullt för att uppnå ett naturligt och vackert resultat.

 

 

Nagelvård Medicinskt

  • Specialkompetens inom vård och hantering av medicinska problem relaterade till händer.

  • Psoriasishantering: Psoriasis är en kronisk sjukdom som kan påverka huden och naglarna. 

  • Pterygium är en annan vanlig åkomma som påverkar naglarna. 

  • Nagellossning kan bero på olika orsaker, inklusive infektioner eller andra medicinska tillstånd. 

Endast dom bästa materialen

 

Mina behandlingar och material erbjuder en unik och högkvalitativ upplevelse för mina kunder. Här är några anmärkningsvärda fördelar med de material jag använder:

Individuell anpassning: Jag förstår att varje kund är unik och kan ha olika reaktioner på behandlingsmaterial. Därför erbjuder jag tre olika varumärken, vilket ger varje kund möjlighet att välja det som passar dem bäst.

Säkerhet och kvalitet: Kvalitet är av högsta prioritet i mitt arbete. Jag använder endast material som är “FRI FRÅN 5”, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och skapar en säker och hälsosam miljö för mina kunder.

 

 

 .

Lång hållbarhet och skonsamt

Mina soak-off-material är inte bara skonsamma mot nagelplattan, de erbjuder också långvarig hållbarhet. Ett test har visat att geléprodukter är mer skonsamma än vanligt nagellack och kräver färre borttagningar med aceton. Mina material är flexibla och kan följa nagelns rörelser, vilket minimerar risken för skador och sprickor. Detta är särskilt viktigt för kunder med naglar som böjer sig vid utväxt.

Materialet är lätt och minskar risken för att nageln lossnar. Det ger mina kunder förtroendet att deras naglar kommer att hålla sig snygga längre. Jag behöver inte använda en primer eller fila nageln innan behandlingen. Det innebär mindre slitage och en snabbare och bekvämare upplevelse för mina kunder.

Högteknologisk härdteknik: Jag använder de senaste högteknologiska lamporna på marknaden för att härda materialet. Detta minimerar risken för obehagligt brännande känslor och ger en bekväm behandling.

 

 

 

Boka din nagelbehandling

Tel Direkt:  +46 70 489 7598      

 
Sabai Sabai: +46 8 663 7387

 

e-mail: shop@jannikaroding.se

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se