Oljemassage Östermalm Stockholm 

Välkommen till Oljemassage (Oilmassage) på Östermalm hos Golden Sabai. Oljemassage är mycket mer än bara en form av avkopplande beröring, det är en holistisk upplevelse som främjar välbefinnande i både kropp och själ.

sportmassage

Oljemassage tekniker

Det finns flera tekniker som terapeuten kan använda under en oljemassage behandling. Dessa inkluderar strykningar, knådningar, tryckpunktmassage och stretching. Kombinationen av dessa tekniker kan skräddarsys för att möta dina individuella behov.

En av de stora fördelarna med oljemassage är att den kan anpassas efter dina individuella behov. 

 

 

Oljemassages fördelar

  • Oljemassage främjar bättre blodcirkulation i musklerna och hjälper till att lindra spänningar och värk. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som upplever muskelstelhet och obehag.

  • Oljemassage sänker stressnivån i kroppen, vilket gör det lättare att hantera stressiga situationer. Detta skapar en känsla av lugn och avslappning.

  • Ökar medvetenheten om din kropp, hur den är byggd och vilket underhåll den behöver.

  • Frisätter hormonet oxytocin som aktiverar kroppens “lugn och ro”-system, som är en motpol till “kamp- och flykt”-systemet.

 

Oljemassage och sinnesro

Oljemassage är mer än bara en fysisk behandling. Dofterna från de använda oljorna kan påverka ditt sinne och ditt välmående. Många upplever en ökad sinnesfrid och avslappning under en oljemassage.

Klassisk massage ges direkt på huden med massageolja. Oljan tas upp av huden så du behöver inte duscha efteråt.

 

Herbal Compress Ball för kroppen

Boka din Oljemassage

Oljemassage är en terapiform som främjar en helhetsupplevelse av välbefinnande. Oavsett om du söker avkoppling, lindring av fysisk obehag eller en ökad förståelse för din kropp, kan oljemassage vara den perfekta terapiformen för att uppnå dina mål.

Välj mellan 55 minuter och 85 minuter.

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se