Presentkort på massage Stockholm

Att skaffa ett massage presentkort på massage från Golden Sabai i vår butik på Nybrogatan 75 i Stockholm.

sportmassage

Presentkort massage

När det handlar om att investera i ditt välbefinnande och skapa minnen av ren avkoppling, finns det inget bättre än våra exklusiva massage presentkort. Vi på Golden Sabai Stockholm, vi förstår vikten av att erbjuda en unik och avkopplande upplevelse för våra kunder.

 

Så köper du ett presentkort

Besök vår salong på Nybrogatan 75 i Stockholm och köp ett förmånligt presentkort som vi paketerar fint till er. När du väl använder presentkortet kan vi förvara det hos oss så att du aldrig tappar bort ditt massage presentkort.

Giltiga i 1,5 år. 


 

 

Priser på presentkort

Klippkort

5 Massagebehandlingar 3150:-
(55 min), Sparar du 475 kr
10 Massagebehandlingar 6255:-
(55 min) Sparar du 995 kr
10 Masssagebehandlingar 8955:-
(85 min) Sparar du 1 295 kr

 Minumum är 200 kr

 

När du väl använder presentkortet kan vi förvara det hos oss så att du aldrig tappar bort ditt massage presentkort!

sportmassage

Fördelar med presentkort på massage

En uppskattad gåva: Presentkort på massage är en omtänksam gåva som visar att du bryr dig om mottagarens välbefinnande. Genom att erbjuda en avkopplande behandling ger du dem möjlighet att varva ned från vardagens stress och bekymmer.

Flexibel present för alla: Presentkort på massage ger mottagaren flexibilitet att välja när de vill njuta av behandlingen. Det ger dem friheten att boka in en tid som passar deras schema, vilket gör presenten anpassningsbar efter deras behov och önskemål.

Miljövänlig och hållbar gåva: Att ge bort presentkort på massage är även en miljövänlig och hållbar handling. Genom att undvika fysiska presenter minskar du ditt miljöavtryck och bidrar till en mer hållbar konsumtion, samtidigt som mottagaren får en meningsfull och minnesvärd upplevelse.

 

 

Herbal Compress Ball för kroppen<br />

Har du friskvårdsbidrag?

Utnyttja din friskvårdsförmån genom att boka en avkopplande massage hos oss på Golden Sabai. Njut av våra behandlingar och främja din hälsa med hjälp av ditt friskvårdsbidrag. Vi skapar en avslappnande atmosfär där du kan uppleva högkvalitativa massagebehandlingar som syftar till att minska stress och främja ditt övergripande välbefinnande. 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se