Tanrevel

Brun utan sol-produkter som inte kladdar och ger fläckar är verkligen en fröjd för alla som strävar efter en solkysst hy utan krångel. Slipp det tråkiga kladdet och oron för ojämnheter – med dessa produkter får du en jämn och fin färg utan besväret med Tanrevel.

Återförsäljare av Tanrevel på Östermalm i Stockholm

Besök vår butik på Nybrogatan 75 och kläm och känn och köp hem dina skönhetsprodukter från MILI Cosmetics.

Veganskt – 100% Clean beuaty – Återviningsbart 

Tanrevel 

Tanrevel är inte bara ett fantastiskt val för att uppnå en solkysst look, det är även smidigt och enkelt att använda – ett absolut måste för att bevara din fräscha, solbrända hudton. Med en hållbarhet upp till 5 dagar och möjligheten att bygga upp färgintensiteten med 2-6 lager, ger Tanrevel dig kontroll över din solbränna.

Den smidiga applikationen gör det lätt att integrera Tanrevel i din skönhetsrutin. Vill du ha en subtil solkysst look? Applicera ett lager. Önskar du en djupare ton? Bygg upp med fler lager. Genom att regelbundet använda Tanrevel kan du förlänga den solkyssta effekten och gradvis bygga upp färgen utan besväret med traditionell solning.

Så, om du strävar efter en enkel och effektiv metod för att bevara din solbränna och samtidigt njuta av smidig applicering och långvarigt resultat, är Tanrevel det självklara valet.

 

7 anledningar till att du kommer älska Tanrevel

Tanrevel verkar vara den perfekta lösningen för dig som älskar solkysst hy utan besväret med traditionell brun-utan-sol. Här är sju anledningar till varför du kommer att älska Tanrevel:

1. Doften av tropisk kokosnöt:
Slipp den karakteristiska lukten av traditionell brun-utan-sol. Tanrevel ger istället en behaglig doft av tropisk kokosnöt.

2. Ingen risk för orange ton:
Med Tanrevels naturliga ingredienser och lite grönt pigment undviks risken att få en onaturlig orange färg. Resultatet blir istället en solkysst, gyllene ton.

3. Enkel applicering:
Tanrevel använder unik ångbaserad ultraljudsteknologi för en enkel och jämn applicering på mindre än två minuter.

4.Snabb utveckling av färg:
Färgen utvecklas på endast 1-2 timmar, vilket gör att du slipper planera ditt liv kring brun-utan-sol rutinen och undviker missfärgade sängkläder.

5. Inget kladd: Glöm kladdiga händer och fläckiga resultat. Tanrevel eliminerar kladdighet och ger ett jämnt resultat.

6.Snyggt resultat utan randiga händer: Tack vare Tanrevels självapplicerande egenskaper undviker du problemet med randiga och mörka händer. Produkten applicerar sig själv med enkla steg.

7.Vegansk och djurvänlig formula: Tanrevels formula är 100% vegansk och inte testad på djur. Färgen är dessutom PETA-certifierad, vilket ger dig en fräsch look med gott samvete.

 

 

 

 

Tanrevel Pro starter kit

Upplev det unika med Tanrevel Pro: en naturlig solbränna på mindre än 15 sekunder. Med enastående smidighet och överlägsen enkelhet blir det nu lättare än någonsin att bevara en naturligt solkysst hudton året om. Effekten varar i upp till 5 dagar och kan förstärkas genom regelbunden applicering för en långvarig, strålande bränna. Tanrevel använder avancerad ultrasonisk teknik för att bryta ner den unika formulan till mikropartiklar, vilket garanterar en perfekt naturlig look varje gång. Säg hej till en naturlig bränna på nolltid med Tanrevel Pro!

 

 

 

Tanrevel one

Tanrevel One är din solkyssta hemlighet i fickformat, och den är helt unik. Perfekt för dig som vill ha den strålande looken året om. Med denna kompakta spraytan får du enkelheten att njuta av solbrännan närhelst du önskar. Ta med dig solskenet överallt med Tanrevel One, din personliga spraytan i fickan.

 

 

Glow Peel pads

Glow Peel Pads är din nyckel till en strålande hud. Dessa pads är skapade för att framhäva lystern i din hy och är det perfekta valet för dig som strävar efter en skinande solkysst look. Förpackningen innehåller 60 pads som tar din bränna till en helt ny nivå. Genom att kombinera AHA, BHA och vitaminer ger Glow Peel Pads inte bara en otrolig lyster utan exfolierar även huden på djupet. Dessa pads skapar en jämn och naturlig bas för en långvarig bränna.

 

 

 

Besök vår butik på Nybrogatan 75
och finn dina nya favoriter från Tanrevel