Thai-behandlingar

Hos oss kommer du till en lugn och avstressande miljö där du får professionella thai-behandlingar som är både välgörande och stärkande.

Våra olika Thai-behandlingar

Klassisk Thaimassage

Thaimassage kan beskrivas som “passiv yoga med akupressur”.

Massören hjälper kroppen till olika yoga stretchövningar och utsätter musklerna för djupt, punktvis tryck med hjälp av sina händer, tummar, armbågar, underarmar och fötter. 

Thaimassage kan hjälpa till att lösa upp spänningar i kroppen, den ger också en ökad blodcirkulationen och kan lindra muskelsmärtor. Den ökar din rörlighet och kan lindra värk. 

Thaimassagen är en 2500-årig tradition och fick under århundraden endast utföras av munkar. 

Oil-massage

 • Ökar blodcirkulationen i musklerna och motverkar stelhet och värk
 • Sänker stressnivån i kroppen så du kan hantera stressituationer lättare
 • Ökar medvetenheten om din kropp, hur den är byggd och vilket underhåll den behöver
 • Frisätter hormonet oxytocin som aktiverar kroppens “lugn och ro”-system, som är en motpol till “kamp och flykt”-systemet
 • Klassisk massage ges direkt på huden med massageolja. Oljan tas upp av huden så du behöver inte duscha efteråt

 

Aromterapimassage

En avslappnande, lite lättare massage som inte är lika djupgående som vår vanliga oljemassage. Här använder vi de helande effekterna hos essentiella oljor för att behandla både kropp och själ.

Till skillnad från vår övriga massage, sker aromaterapin på en massagebädd med hål för ansiktet. Olika oljor har olika egenskaper. Vilken sort som används är kundens eget val.

 • Jasmin – Avslappnande, motverkar depressioner. 
  Stimulerar till stabilitet och glädje. 
 • Lavendel – Avslappnande och lugnande. 
  Används vid stress. Passar alla hudtyper.
 • Citronella – Uppiggande, antiseptisk och deodorant. 
  Passar fet men inte känslig hy. 
  (Jasmin och Citronella ej lämplig för gravida)

Mix-massage

Massösen mixar Thai- och Oljemassage utifrån varje kunds unika behov. Tillsammans kommer ni fram till den metod som är mest välgörande för just dig.

Rygg & axlar

För den som har stort behov men lite tid, eller kanske bara vill prova på. Våra Rygg & axlar-behandlingar är 30 minuter långa och ger en bra introduktion till våra behandlingar. De kan också vara ett komplement mellan längre behandlingar. 

Duo-massage

Duo massage med thaimassage är en exklusiv och avkopplande upplevelse som du och din partner, vän inte får missa. Denna terapeutiska massage kombinerar fördelarna med traditionell thaimassage med den intimitet och avkoppling som bara är en gemensam massage tillsammans. Ni har möjlighet att välja mellan olika massage alternativ, inklusive traditionell thaimassage, oljemassage och aromamassage.

Välj mellan 55 minuter och 85 minuter

Sportmassage

Sportmassage med thaimassage är en speciell behandling som kombinerar fördelarna med Sportmassage och traditionell Thaimassage. Tillsammans kommer ni fram till den metod som är mest välgörande för just dig.  Denna massage är utformad för att hjälpa idrottare och aktiva personer att förbättra sin fysiska prestanda, lindra muskelspänningar och främja återhämtning.

Vi använder oss av Aloe Cooling Lotion när vi masserar som som ger en omedelbar svalkande känsla på kroppen och både vitaliserar hårt arbetande muskler och främjar återhämtning.

Välj mellan 55 minuter och 85 minuter.

Zonterapi

Traditionell Thailändsk fotmassage, även kallad zonterapi eller reflexologi, är baserad på en 5000 år gammal lära inom kinesisk folkmedicin, där man hade iakttagit att hela kroppen och dess organ mynnar ner i specifika zoner under fötterna. Om någon av zonerna utsätts för tryck, uppstår en reflex någon annanstans i kroppen.

Under behandlingen trycker massösen systematiskt på de olika punkterna med en speciell zonstav. Är man då väldigt känslig för tryck, tyder det på någon form av obalans i motsvarande kroppsdel.

Zonterapi är besläktad med akupunktur/akupressur och bygger på att frigöra hela kroppens system från blockeringar.

Herbal Compress Ball för kroppen

Massage med Örtbollar

Örtbollar i kombination med massage blir en förförisk förening av uråldriga terapier och exotiska växtbaserade läkemedel. Denna behandling har sitt ursprung i de djupa skogarna i Thailand och förkroppsligar det sublima äktenskapet mellan örtkunskap och helande beröring.

 • Kraftfull örtblandning – Lindrar spänningar och får kroppen att slappna av.
 • Härlig doft – Premium örter från Thailand.
 • 85 minuter lång massage.

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se