Vaxning Östermalm Stockholm

Välkommen till vaxning på Östermalm hos Golden Sabai där vi använder oss av honungsvax för kroppen och vanligt vax för ansikte. Vi vaxar kvinnor, men ej brasilianskt och på män vaxar vi rygg.

sportmassage

Fördelar med Honungsvax 

Bivax gynnar din hud eftersom det är ett naturligt fuktbevarande medel fyllt med skyddande vaxestrar som drar in fukt i huden – och håller den där. Det här gula vaxet bildar bikaka bina för att lagra sin honung, och det är packat med vitamin A för att bekämpa de fria radikalerna som orsakar för tidigt åldrande.

 

 

Att tänka på innan en vaxning

Håret bör vara minst 0,5 cm långt för att vaxningen ska vara effektiv. Undvik att raka eller klippa håret kortare innan din vaxning.

Huden bör vara ren och torr före vaxningen. Undvik att använda oljiga eller feta krämer på området som ska vaxas innan behandlingen. Ha gärna exfolierad hud då det kan motverka ingrodda hårstrån.

 Om du är känslig för smärta kan du överväga att ta en smärtstillande tablett en timme innan vaxningen.

Det är bäst att undvika att sola eller använda solarium några dagar före och efter vaxningen, eftersom solbränd hud kan vara mer känslig och benägen att reagera med irritation.

Avstå från alkohol: Undvik att dricka alkohol före din vaxning, eftersom det kan göra huden mer känslig och öka risken för obehag.

Att tänka på efter

Undvik varma duschar och bad de första 24 timmarna efter vaxningen eftersom det kan öka risken för hudirritation och rodnad.

Undvik att röra vid det vaxade området med smutsiga händer för att förhindra infektioner.

Undvik direkt solljus och solning de första 24 timmarna efter vaxningen.

Försök att undvika intensiv träning eller svettning de första 24 timmarna efter vaxningen, eftersom svett kan irritera den känsliga huden.

Använd inte produkter med alkohol eller parfym de första dagarna efter vaxningen, eftersom de kan irritera den vaxade huden. Använd en lugnande kräm.

Områden

  • Vaxning hela ben
  • Vaxning halva ben
  • Vaxning bikinilinje
  • Vaxning halva ben + bikini
  • Vaxning hela ben + bikini
  • Vaxning armhålor
  • Vaxning rygg och axlar
  • Vaxning överläpp och haka
  • Vaxning överläpp eller haka

 

 

 

Herbal Compress Ball för kroppen<br />

Hört om Aromamassage?

Vi är stolta över att erbjuda denna väldoftande väg till välmående, där varje behandling är skräddarsydd för att främja ditt välbefinnande och lämna dig med en känsla av inre harmoni.  Våra massörer har över 10 års erfarenhet inom olika former av massagebehandlingar. Allt detta erbjuds i våra nyrenoverade och fräscha lokaler, centralt belägna mitt på Östermalm.

Ta en paus från vardagen och låt oss guida dig genom en aromamassage som kommer att förvandla din dag till ren lycka!

Välj mellan  55 minuter och 85  minuter

 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se