Aromamassage Östermalm Stockholm

Välkommen till Aromamassage på Östermalm hos Golden Sabai. Vår Aromamassage är en avslappnande och lättare massageupplevelse, skapad för att främja inre balans och välbefinnande.

sportmassage

Aromamassage 

 Aromamassage skiljer sig från våra andra behandlingar genom användningen av essentiella oljor. Oljorna är kända för att ha en helande egenskaper och för att påverka både kropp och själ positivt. Under aromamassagen så ligger du bekvämt på en massagebänk med en speciell ansiktsöppning, som ger dig en skön och avslappnad position. Vad som gör aromamassage så speciellt är möjligheten för dig som kund att välja vilken olja som ska användas under behandlingen.

Under en aroma-terapibehandling blandas dessa oljor med en basolja eller massageolja och appliceras på huden. Dessa oljor har unika egenskaper och dofter som påverkar vårt välmående på olika sätt.

 

 

Aromaolja efter behov

  •  Lavendelolja är en av de mest välkända avslappnande oljorna. Den är idealisk vid hantering av stress och passar alla hudtyper. Den hjälper till att skapa lugn och harmoni i sinnet.

  • Lavendelolja är en av de mest välkända avslappnande oljorna. Den är idealisk vid hantering av stress och passar alla hudtyper. Den hjälper till att skapa lugn och harmoni i sinnet.

  • Citronellaolja ger en uppiggande känsla samtidigt som den är antiseptisk och fungerar som en naturlig deodorant. Den passar särskilt bra för personer med fet hud, även om den inte rekommenderas för känslig hy. Vänligen notera att både Jasmin- och Citronellaoljor inte är lämpliga för gravida kunder.

Aromaterapins fördelar sträcker sig bortom det fysiska

Det är också en form av själslig och emotionell terapi. Varje olja har sina egna unika egenskaper, vilket gör det möjligt för människor att anpassa sin aromaterapibehandling till sina individuella behov och önskemål. De eteriska oljorna som används under sessionen är noggrant utvalda för sina olika egenskaper och dofter. Dessa oljor kan hjälpa till att lindra stress, minska ångest och förbättra humöret. Under en aromamassage använder terapeuten en variation av tekniker och rörelser för att hjälpa individen att slappna av och uppnå en djup känsla av avslappning.

Grunden i aromaterapi är användningen av eteriska oljor, som är kraftfulla extrakt från växter, blommor, örter och andra naturliga källor.

 

 .

Aromamassage och sinnesro

Behandlingen börjar  med en kort konsultation där du och terapeuten diskuterar dina behov och preferenser. Sedan väljer ni tillsammans den olja som bäst passar dina önskemål. Under själva massagen använder terapeuten olika massagetekniker för att lindra spänningar, främja avslappning och öka cirkulationen i kroppen.

Aromamassage är inte bara bra för kroppen utan också för själen. De eteriska oljorna kan påverka ditt sinne och skapa en positiv känsla av välbefinnande. Många människor upplever att de känner sig lugnare och mer avslappnade efter en aromamassage, och det kan hjälpa dig att hantera stress och ångest i vardagen.

 

 

 

Herbal Compress Ball för kroppen

Boka din Aromamassage

Vi är stolta över att erbjuda denna väldoftande väg till välmående, där varje behandling är skräddarsydd för att främja ditt välbefinnande och lämna dig med en känsla av inre harmoni.  Våra massörer har över 10 års erfarenhet inom olika former av massagebehandlingar. Allt detta erbjuds i våra nyrenoverade och fräscha lokaler, centralt belägna mitt på Östermalm.

Ta en paus från vardagen och låt oss guida dig genom en aromamassage som kommer att förvandla din dag till ren lycka!

Välj mellan  55 minuter och 85  minuter.

 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se