Thaimassage med Örtboll, Östermalm Stockholm

Välkommen till Golden Sabai på Östermalm, vi erbjuder Thaimassage med Örtboll. Örtbollen är varm och ger en extraordinär behandling som förenar uråldriga terapier med exotiska växtbaserade läkemedel.

Herbal Compress Ball för kroppen

Massage med Örtboll

Massage med Örtboll har sitt ursprung från de djupa skogarna i Thailand, där den sublimt förenar örtkunskap med helande beröring.

(Thai Herbal Ball Massage) bygger på stimulering av  tryckpunkter längs Sen-linjerna  som öppnar kroppens energikanaler och låter läkande energi flöda. Blandningen av örter som används har en terapeutisk och avslappnande effekt och kan användas för att lindra: muskel- och sensträckningar, bihåletryck, migrän, stelhet i leder, inflammation och främjar cirkulationen. Örtbollarna är varma och under massage som varar i 85 minuter får du möjlighet att fördjupa dig i avslappning och njuta av de helande egenskaperna hos örterna och massagens smidiga rörelser.

 

 

Fördelar med Örtboll massage

  • Kraftfull örtblandning:
    En central del av denna behandling är de örtbollar som innehåller en kraftfull blandning av naturliga örter. Dessa örter har länge använts för sina helande egenskaper och är kända för att lindra muskelspänningar, främja avslappning och hjälpa kroppen att återhämta sig.

    Härlig doft:
    Under behandlingen sprids en underbar doft av örter från Thailand. Denna doft är inte bara njutbar för sina aromatiska egenskaper, utan har också sin egen helande inverkan. Den hjälper till att skapa en avslappnande atmosfär som främjar välbefinnande.

    Den thailändska örtkompresstekniken erbjuder flera potentiella hälsofördelar: Den inducerar djup avslappning, lindrar stress och trötthet, förbättrar både emotionellt och fysiskt välmående, hjälper till med kroppens balans och hållning, förbättrar blod- och lymfcirkulationen och stimulerar de inre organen.

Örtboll massage med sinnesro

Massage med varm örtboll är inte bara bra för kroppen utan också för själen. De eteriska oljorna kan påverka ditt sinne och skapa en positiv känsla av välbefinnande. Många människor upplever att de känner sig lugnare och mer avslappnade efter en thaimassage med örtboll, och det kan hjälpa dig att hantera stress och ångest i vardagen.

 

 

 

Herbal Compress Ball för kroppen

Boka din Thaimassage med Örtboll

Massage med örtbollar är en skatt från fjärran östern som nu kan avnjutas nära dig på Golden Sabi på Östermalm. Vi har över 10 års erfarenhet av thaimassage. Våra massörer har över 10 års erfarenhet inom olika former av massagebehandlingar. Allt detta erbjuds i våra nyrenoverade och fräscha lokaler, centralt belägna mitt på Östermalm.

Ta en paus från vardagen och låt oss guida dig genom en aromamassage som kommer att förvandla din dag till ren lycka!

Behandlingen är 85  minuter.

 

 

Telefon

08-663 73 87

Adress

Nybrogatan 75
114 40 Stockholm

E-mail

info@goldensabai.se